Om mig

Lidt om mig

Passionen for fotografering har jeg haft hele mit liv. Jeg startede med mit første kamera som meget ung, derfra har jeg udviklet mig til den fotograf jeg er i dag.

Når jeg arbejder forsøger jeg at leve mig ind i det jeg fotograferer, fange det rette lys, stemningen, fange historien i det billede jeg tager, så billede kan fortælle en historie når det vises frem.

Jeg er en fotograf med en masse ideer til det rette billede, og går ikke på kompromis med mit arbejde og kvaliteten.

Alle billeder bliver nøje redigeret og gerne i samråd med kunden så det der afleveres er i fuld forventning med det kunden ønsker.

Det er meget vigtigt for mig at kunden altid er glad for det arbejde jeg har udført og går med en rigtig fornemmelse af, at sammenarbejdet har været i top og at det udførte fotoarbejde er i fuld overensstemmelse med kundens forventninger.

Ingen opgaver er for store eller for svære, der er store og små udfordringer i fotografering, udfordringer som gør at det lige præcis er fotografering jeg brænder for.

Jeg har eget studie i Høje Taastrup. Studiet gør at jeg håndtere alle opgaver og at vejret aldrig vil være en forhindring.

Jeg har lagt mine priser efter at det skal være muligt for alle at kunne gå til en fotograf og få taget sine drømme billeder.

Natur billeder… Ud over mit foto arbejde med mennesker, er min store passion naturbilleder, jeg rejser meget for at få mine billeder af naturen.

Når jeg sælger mine natur billeder, redigere jeg altid i samråd med kunden, det gør at farver og stil altid vil passe ind, i lige præcis jeres hjem.

Jeg står altid til rådighed til eventuelle spørgsmål og ønsker.

Flemming Christensen / Photodream